Marketing

In de huidige tijd is het voor de ondernemer bijna onmogelijk om op reclamegebied (offline en online) te weten wat je moet doen om je klanten te blijven aanspreken.

Daarnaast is het ook zo dat je als ondernemer er gewoonweg geen tijd voor hebt. Want het is logisch dat jij je liever richt op waar je goed in bent en dat is je passie; het ondernemen met je bedrijf.

Met mijn expertise gaan we aan de slag met de marketing voor jouw bedrijf. Geheel op maat, want ieder bedrijf is uniek!

 

Buro Dink - Marketing

Vrijblijvend gesprek​

Graag kom ik kennis met je maken en zodat we samen kunnen bekijken wat ik kan betekenen voor jouw bedrijf. Ik ben benieuwd waarom jij gekozen hebt voor ondernemerschap en welke passie je uitvoert. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast!

Intake

Tijdens de intake wil ik zoveel mogelijk over je onderneming en jou weten. In een gesprek gaan we diep in op vragen zoals waarom doe je wat je doet. Hierdoor kan ik een goed beeld krijgen van jouw visie en waar jij over een bepaalde periode wilt zijn met je onderneming.

Marketing strategie

Vervolgens ga ik de informatie uit ons gesprek omzetten naar een marketing strategie en voeg hierbij mijn kennis en creatieve ideeën toe. Ik ga bekijken wat we precies willen; wat is ons doel. Wie onze doelgroep is; op wie moeten we ons gaan richtten? Wat maakt jouw bedrijf uniek; waarmee verschil jij van je concurrenten? Wat gaat er nu al goed, wat kan er beter? Welke reclamemiddelen kunnen we nu het beste gaan inzetten? Wat hebben we hiervoor nodig?

In de marketingstrategie staat dan informatie over jouw bedrijf, je concurrenten, je doelgroep en als conclusie wat je het beste kunt gaan inzetten op gebied van online en offline reclame. 

Hiermee sta ik vervolgens op jouw stoep en presenteer jou mijn bevindingen en bekijken hoe we samen hoe we dit vervolgens tot uitvoering gaan brengen.

De strategie toepassen

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden hoe jij reclame in kunt gaan zetten, per bedrijf is dit dan ook altijd anders. Ieder bedrijf en haar klanten zijn altijd uniek.

Nu denk je wat komt er dan zoal kijken bij het toepassen van de strategie, denk aan bijvoorbeeld, foto’s en teksten voor social media maken, website updaten, content schrijven, visitekaartjes updaten, workshops organiseren, lezingen geven, een flyer/folder uitbrengen, bedrijfsvideo opnemen, weggeefactie opzetten, kortingsactie’s enz.

Doordat ik al heel wat jaren werkzaam ben in de grafische wereld kan ik veel betekenen in de uitvoering van het plan; het design en uitvoering van de reclamemiddelen. We bekijken wat je graag zelf wilt doen en of er dingen zijn waarin ik je kan ondersteunen.

Evalueren

Na een tijdje plannen we een evaluatie in. We bekijken hoe het gegaan is, en welke veranderingen er plaats hebben gevonden, want in de huidige tijd ligt verandering om de hoek.

Het is belangrijk om op de juiste koers te blijven varen zodat jouw onderneming succesvol blijft. 

plan een gratis strategie gesprek

Wil je even sparren?
Wil je kennis maken?
Heb je een vraag?
In online gesprek samen met Petra heb je hier de mogelijkheid toe.
Gezellig met een digitaal kopje leut!

Plan nu een strategie gesprek in