Social Media

Voor vele bedrijven is het belangrijk om ook via Social Media hun gezicht te laten zien. In de uitvoering ervan merken veel ondernemers dat er vaak te weinig tijd, kennis en/of mankracht voor aanwezig is. 

Met veel plezier ondersteun ik, Petra, ondernemers met hun Social Media kanalen. Voor iedereen is er een uniek pakket samen te stellen, zo kun je kiezen om alleen ondersteuning te krijgen bij de strategie en planning, of maak je liever de keuze om alles uit te besteden zodat je er geen omkijken naar hebt.

Neem contact met mij op om samen vrijblijvend naar de mogelijkheden te bespreken.

Social Media beheer - Buro Dink

de buro dink methode

Meeting

Om een goed beeld te kunnen krijgen van je bedrijf, doelen, visie en wat jij graag wilt overbrengen, gaan we eerst samenzitten.

Strategie

In de strategie wordt de basis bepaald; doelen, doelgroep, social media kanalen, taakverdeling, hashtagonderzoek, bepaling aantal posts/stories, enz.

PLANNING

Vervolgens wordt er een planning gemaakt met wat er precies gepost gaat worden, beeld en tekst wordt hierin kort omschreven.

POSTS

Alle posts worden vormgegeven, waarbij een beeld met huisstijl wordt neergezet en een tekst in stijl wordt geschreven met de bijpassende hashtags.

Last approval

Voordat alles de online wereld wordt ingestuurd krijg je als klant de mogelijkheid om alles te kunnen nakijken en indien nodig te wijzigen.

alles gaat online

Vervolgens gaan alle berichten zoals in de planning vastgesteld online. Indien gewenst kan er ook namens het bedrijf interactie plaatsvinden op de kanalen om zo actief online te zijn.