Klant ervaringen

ONTZETTEND LEUKE SAMENWERKINGEN MET DEZE KANJERS

Yvonne-Honings

Yvonne Honings

ZANGLESSEN Yvonne honings

Petra en ik kennen elkaar al jaren, ooit zong ze bij mij.
In deze samenwerking heb ik vooral ontdekt hoe Petra super creatief omgaat met ideeën die door een ander worden aangedragen. Ze voelt aan, denkt mee en dat is super fijn. De ideeën knallen er uit en zijn super modern en passend. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe “lijn”. Visitekaartjes, flyers en een website die allemaal bij elkaar passen. De on-line begeleiding die je krijgt om dingen aan te passen in je email ed heb ik als super prettig ervaren. Ben zelf minder handig met computers.
Ik ben net verhuisd naar Venlo dus dit past op dit moment helemaal perfect. Ik kan weer gaan knallen! Bedankt Petra !

Heb je een nieuwe website nodig, of zoek je iemand die jouw website onderhoudt? Petra van Buro Dink kan ik van harte aanbevelen!

Wat ik vooral fijn vindt is dat Petra meedenkt in creatieve oplossingen, snel en goed werk verricht en gemakkelijk bereikbaar is. Waarom zou je zelf (te)veel uren steken in de technische kant van jouw website als je dat kunt uitbesteden? Zodat je je bezig kunt houden met waar je goed in bent.

Een tevreden klant van Buro Dink: Annemie Derix van Hic-Hypnotherapie

Annemie Derix - Hic Hypnotherapie

Annemie

HIC HYPNOTHERAPIE

Annemieke---Haarsalon-Annemieke

Annemieke

HAARSALON ANNEMIEKE

In een woord Geweldig! Meedenkend, orgineel, toekomstgericht, ze nemen écht je werk uit handen.. hele prettige samenwerking. Ik zou het iedereen aanbevelen.. dankjewel dat ik m’n kopzorgen en stress bij jullie kan dumpen 😉

Tja waar begin ik met wat Petra en Dennis allemaal hebben gedaan voor mijn onderneming.

In eerste instantie dacht ik een logo hier, en een nieuwe website daar maar door goede en kritische vragen van Petra ging ik nadenken of het niet allemaal nog professioneler en efficiënter kon.

En het resultaat mag er zijn. Van folder tot website maar ook mijn social media word nu getakeld door Buro DINK.

Het geeft me zoveel rust dat het nu allemaal klopt. Dat ik me kan bezig houden met hetgeen wat ik echt leuk vindt: het behandelen van mijn klanten

<3 Dankjewel Petra en Dennis voor alles. Dat jullie nog maar heel veel ondernemers mogen ondersteunen in hun onderneming!

Renee---Huidexpert-Renee

Renee

HUIDEXPERT RENEE

Luuk-Seijkens

Luuk

LUUK SEIJKENS.nl

Toen ik besloot mijn bedrijfsconcept flink aan te pakken en te veranderen besloot ik ook dat ik een nieuwe website en reclamemateriaal nodig had.

Na mijn eerste gesprek met Petra en Dennis van Buro Dink merkte ik al meteen dat ze weten waar ze het over hebben en dat ze ook alles in huis hebben om je van a tot z te kunnen voorzien van wat je nodig hebt als je je bedrijf zichtbaar wil maken.

De website werd vakkundig gemaakt en het feit dat ik hem zelf kan bijwerken is echt geweldig. Toen er tussendoor wat kleinigheidjes waren met de website maar ook met mijn email werd dit door Dennis meteen opgepakt en goed opgelost. Dit is de service en ondersteuning die je als ondernemer graag wil zien.

Petra heeft voor mij mijn logo heel mooi ge-update en daarmee een mooi visitekaartje kunnen maken. De communicatie tussen haar en klant is erg fijn. Ze bespreekt je wensen, doet goed haar huiswerk zodat ze weet wat er in de markt speelt, staat open voor suggesties en geeft praktisch advies.

Buro Dink is een absolute aanrader als je de zichtbaarheid en groei van je bedrijf serieus neemt!

Als oud collega kende ik Petra al. Heb er fijn mee samengewerkt vooral haar creativiteit en humor viel me op. En dat zie je nu ook terug in haar werk.

Toen ik mijn idee over het openen van een B&B voor de doelgroep verstandelijk beperkten ventileerde, was het Petra van Buro Dink die, daar wel oren naar had. Zij maakte voor mij een uitnodigende website en adviseerde me in wat hiervoor nodig was. Later heeft ze voor mij de papieren en digitale folder ontwikkeld, die ik nu aan het versturen ben.

Ik kan met mijn vragen ook nu nog op elk moment terecht, niets is haar teveel!
Wat ze aanlevert ziet er gelikt en professioneel uit!

Ik had het me niet beter kunnen wensen. Alle dank daarvoor!

Hen---Ut-Henhoes

Hen

UT HENHOES