Social Media voor huidcoaches

Wil jij je niet meer druk hoeven maken over wat je moet posten op Social Media?

Lijkt het je ideaal als je een planning, afbeeldingen en tekst aangeleverd krijgt of heb je misschien interesse in het volledig uitbesteden van Social Media?

Met mijn skills en de nodige know-how van de werkwijze en producten van hannah kan ik jou ontzorgen op gebied van Social Media. Hoe? Dat leg ik je helemaal uit op deze pagina.

Social Media beheer - Buro Dink

per maand

hoe een succesverhaal een nieuw aanbod is geworden

Social Media uitbesteden aan Buro Dink

Mijn hannah huidcoach en vriendin vroeg me een hele tijd geleden om haar te ondersteunen met haar bedrijf.

Ze merkte dat ze veel bedrijfstaken moest uitvoeren en wilde meer tijd creëren om met haar passie, huidverzorging, bezig te zijn en echt te kunnen genieten van haar vrije tijd samen met haar gezin.

Samen hebben we bekeken waarbij ik haar kon ondersteunen en Social Media was daar een onderdeel van. Het bijhouden van Social Media vond ze soms wel leuk om te doen maar ze was geregeld de inspiratie kwijt of als ze het druk had dan kwam ze er echt niet aan toe waardoor het langzaamaan steeds meer een vervelende taak voor haar werd. 

We hebben tijdens een gesprek mijn plan betreft Social Media besproken, we kwamen erachter dat indien ze per maand 1 extra klant zou helpen ze de investering al volledig had terugverdiend. We zijn toen de aan de slag gegaan en genieten sindsdien van een  mooie samenwerking op gebied van Social Media.

Ik vind het geweldig dat ik taken die ik leuk vind om te doen kan uitvoeren voor een ander, waardoor de ander zich nog meer kan focussen op zijn/haar werk. Een gouden combinatie, want we kunnen beide met onze eigen passie bezig zijn. Dat wilde ik met meerdere mensen delen en heb mijn aanbod in een speciale vorm gegoten speciaal voor huidcoaches!

Hieronder laat ik je alle mogelijkheden zien. Je kan het geheel aanpassen naar jouw wensen en financiële mogelijkheden.

Social Media voor huidcoaches*

Social-media-basis-pakket-huidcoaches

Social Media basis pakket

In dit pakket zit een planning, afbeelding en tekst die je maandelijks krijgt aangeleverd. Je hebt gemiddeld iedere week een post die je online kunt zetten met afmetingen die zowel op Facebook als Instagram geplaatst kunnen worden.

€ 50,-

per maand

PER KWARTAAL AFNEEMBAAR

extra opties

Logo toevoegen aan beeld

Om herkenbaarheid te creëren bij je klanten kan het logo van jouw bedrijf toegevoegd worden aan de beelden. Deze wordt telkens op dezelfde positie geplaatst.

€ 15,-

per maand

Storie-verhaal

Branding beelden

Op de beelden van je posts wordt jouw branding toegepast; de uitstraling die je in je andere communicatie middelen toepast. Waarbij je kunt denken aan bepaalde huisstijl kleuren die we iedere keer in beeld laten terugkomen, bepaalde motieven/vormen die je gebruikt, enz. Het levert een mooie Instafeed op.

€ 20,-

per maand

Inplannen posts

Wil je er geen omkijken naar hebben dan kan ik deze posts ook voor je inplannen waardoor de posts (met de eventueel gekozen extra's) op de geplande datums online gezet worden op jouw Facebook en/of Instagram pagina.

€ 17,-

per maand

Storie-verhaal

Verhalen/stories

Met deze extra optie krijg je van al je berichten waarvan posts zijn ook een versie die je kunt inzetten op de verhalen van Facebook en de stories van Instagram. Indien je bij de posts als extra's ook logo en branding hebt gekozen dan wordt dit ook toegepast bij je verhalen/stories.

€ 25,-

per maand

Tekst extra

De tekst is wat uitgebreider dan de tekst van het basis pakket waardoor mensen langer je post bekijken. Dit is van toegevoegde waarde voor Facebook /Instagram's algoritme.

€ 12,50

per maand

Tekst branding

Bij deze optie worden er ook call-to-actions in de tekst vermeld samen met de naam van jou en je bedrijf.

€ 5,-

per maand

Hastags standaard

Er worden standaard hastags bij je bericht geleverd. Deze zorgen ervoor dat mensen die op hastags zoeken jou kunnen vinden via Social Media.

€ 5,-

per maand

Hastags op maat

Er worden hastags bij je bericht geleverd die afgestemd zijn op jouw unieke bedrijf. Deze zorgen ervoor dat mensen die op hastags zoeken jou kunnen vinden via Social Media.

€ 10,-

per maand

Social Media customized

Customized pakket

Heb je andere wensen, wil je een pakket volledig op maat met unieke eigenschappen? Ik kijk graag samen met je naar de mogelijkheden. Hiervoor kun je een afspraak met mij inplannen of contact met me opnemen.

Prijs op aanvraag