HET TEAM

Petra

Als creatieve designer heb ik al heel wat producten mogen vormgeven, en heb de verschillende processen hiervan ook geregeld van A tot Z gezien. De ondersteunende kant van mezelf heb ik ontwikkeld tijdens het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking. 

Als ik deze twee combineer dan ben ik on top of my game! Mijn hart gaat daarom het snelst kloppen als ik mensen kan ondersteunen met mijn creatieve ideeën. 

Ik ben gespecialiseerd in alles op gebied van hoe jouw bedrijf zichtbaar is richting jouw klanten . De werkzaamheden die ik uitvoer hebben te maken met marketing, websites, social media en drukwerk.

Benieuwd wat ik precies voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op. 

FUN FACTS: bier en wijn liefhebber, moestuin meid, motormuis, wandel-fitness-fiets mens en trotse tante.

Dennis

Je kunt mij waarschijnlijk het beste typeren als een computer nerd die alles kan met software. Zo weet tenminste iedereen waar ik het over heb.

Ik kan je ondersteunen bij alle problemen die je kunt ervaren met software. Maar ook samen bekijken wat efficiënter kan, heel vaak worden oude programma’s of manieren al jaren gehanteerd. Dit terwijl er in de digitale wereld telkens nieuwe dingen worden ontwikkeld om ervoor te zorgen dat een ondernemer sneller en efficiënter alle digitale handelingen kan uitvoeren.

Benieuwd wat er in jouw bedrijf verbeterd kan worden op digitaal gebied? Neem contact met me op en we bekijken samen de mogelijkheden.